0400 797 000

Tarvitsetko kyytiä?

Tee tilaus tästä!

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja, sekä omia erityisehtojamme:

Yleiset valmismatkaehdot: https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/sopimukset/vakiosopimusehdot/yleiset-valmismatkaehdot/

Omat erityisehtomme, sekä muut tiedot:

Palvelumaksu

Esitteessä / internetsivuilla oleviin hintoihin lisätään erillinen palvelumaksu.

Palvelumaksulla tarkoitetaan yleensä laskutuksesta aiheutuvien kulujen kattamista.

Palvelumaksuhinnasto:
Lasku kotimaan matkasta 4,50€
Lasku ulkomaan matkasta 7,50€

Hinnan muutokset

Matkanjärjestäjällä on sopimuksen syntymisen jälkeen oikeus muuttaa matkan hintaa, mikäli matkan hinnoittelussa käytetyn valuutan arvo suhteessa euroon muuttuu. Matkanjärjestäjällä on oikeus tarjota viime hetken alennusmatkoja. Alennetut hinnat ovat voimassa siitä päivästä lukien, kun ne on julkistettu. Tarjous ei koske aikaisemmin tilattuja matkoja.

Matkanjärjestäjän oikeus tehdä muutoksia esitetietoihin ja matkaohjelmaan.
Matkanjärjestäjällä on oikeus muuttaa hotellia, kuljetusvälinettä ja aikataulua tai tehdä ohjelmaan muita muutoksia, jotka eivät olennaisesti muuta matkan luonnetta.

Matkanjärjestäjän oikeus peruuttaa matka

Esitteen / internetsivujen seuramatkojen toteuttamiseen vaaditaan vähimmäismäärä matkustajia. Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut sen toteuttamiseen edellyttämää matkustajamäärää. Päivän laiva-bussi- ja bussi-laiva-matkojen peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkua sekä Viipurin laiva-hotelli-laivamatkoista ja Pietarin seuramatkoista viimeistään 28 vuorokautta ennen matkan alkua.

Peruutusehdot valmismatkoille

Seuraavat ehdot koskevat kaikkia esitteen / internetsivujen matkoja

  • Viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkua, palautetaan kaikki maksusuoritukset, joista vähennetään varausmaksu.
  • Myöhemmin kuin 21 vuorokautta, mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen matkan alkua, on matkanjärjestäjällä oikeus periä 50 % koko matkan hinnasta.
  • Myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen matkan alkua, on matkanjärjestäjällä oikeus periä matkustajalta koko matkan hinta.

Peruutustapauksissa jo hankituista lipuista tai konsulaattiin toimitetuista viisumeista peritään täysi hinta.

Hotelli ja muissa varauksissa noudatetaan toisen osapuolen meille asettamia peruutusehtoja.
Asiakas vastaa jo tehtyjen varausten perumisesta aiheutuvita kuluista.

Jos matka on hinnoiteltu sen mukaan, että kahden tai useamman matkustajan seurue majoitetaan samaan huoneeseen tai huoneistoon ja joku seurueen jäsenistä peruuttaa matkansa, on matkanjärjestäjällä oikeus periä peruutuksen vuoksi kohtuullinen lisämaksu. Matkansa peruuttanut ja matkalle osallistuvat seurueen jäsenet vastaavat yhteisvastuullisesti lisämaksun maksamisesta matkanjärjestäjälle.

Jos matkaa ei peruuteta eikä matkustaja saavu sovitulle lähtöpaikalle sovittuun aikaan tai jos hän ei voi osallistua matkaan siksi, ettei hänellä hänen vastuullaan olevista syistä ole matkaan tarvittavia asiapapereita, kuten voimassaolevaa passia, viisumia, henkilöllisyystodistusta tai rokotustodistusta, hänellä ei ole oikeutta maksun palautukseen.

Ilmoittautuminen ja maksun suoritus

Matkoille tulee ilmoittautua riittävän ajoissa. Matkustajan tulee suorittaa matkan hinta matkanjärjestäjän lähettämän laskun mukaisesti. Matkustajan ja matkanjärjestäjän välinen sopimus syntyy, kun matkustaja on ilmoittautunut matkalle. Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa varaus, ellei varaus- tai loppumaksua ole suoritettu sovittuna maksupäivänä. Varausmaksu määräytyy matkan hinnan perusteella seuraavasti:

Matkan hinta / Varausmaksu:
alle 120 € / 35 €
121 – 200 € / 55 €
yli 201 € / 85 €

Matkamme laskutetaan pääsääntöisesti kertalaskulla.

Maksuehdoista voi sopia erikseen ottamalla yhteyttä toimistoon: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Kyrönmaan ATK-palvelut